تیتر پلاس
  • صفحه نخست
  • سبک زندگی
  • چهر‌ه‌ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • سرگرمی
  • فیلم شناسی
  • ویژه نامه
  • گزارش آگهی

برای جستجو تایپ کرده و Enter را بزنید

عمل لیپوماتیک چیست و چه تفاوتی با لیپوساکشن دارد؟

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که عمل لیپوماتیک چیست و چه کاربردی دارد؟ علیرغم این واقعیت که عمل لیپوماتیک شبیه لیپوساکشن است اما تکنولوژی مورد استفاده در لیپوماتیک بسیار متفاوت است. امروز و در این مقاله تصمیم داریم تا نگاهی داشته باشیم به این عمل جراحی و تفاوت آن با لیپوساکشن. لیپوماتیک […]

تیتر یک | سلامت
17:04 - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که عمل لیپوماتیک چیست و چه کاربردی دارد؟ علیرغم این واقعیت که عمل لیپوماتیک شبیه لیپوساکشن است اما تکنولوژی مورد استفاده در لیپوماتیک بسیار متفاوت است. امروز و در این مقاله تصمیم داریم تا نگاهی داشته باشیم به این عمل جراحی و تفاوت آن با لیپوساکشن.

لیپوماتیک روشی پیشرفته برای از بین بردن چربی اضافی در نواحی خاصی از بدن برای تغییر شکل یا اصلاح آن است. اما تفاوت اصلی این دو در این است که لیپوماتیک در مقایسه با لیپوساکشن باعث آسیب بافتی کمتر، یکنواختی چربی زیر پوست، ظاهر ظریف‌تر پوست و ماندگاری بیشتر در مقایسه با لیپوساکشن می‌شود. با توجه به دلایلی که در بالا گفته شده، به جرات می‌توان گفت که امروزه اکثر افراد لیپوماتیک را به لیپوساکشن ترجیح می‌دهند.

عمل لیپوماتیک به چه کسانی توصیه می‌شود؟

توجه به این نکته ضروری است که لیپوماتیک برای افراد چاق با درصد چربی بدن بالا جواب نمی‌دهد. در واقع این روش فقط برای کسانی مناسب است که BMI (شاخص توده بدنی) کمتر از ۳۰ دارند. اگر BMI شما بیش از ۳۰ باشد، احتمالاً پزشک شما را از انجام لیپوماتیک منع می‌کند، زیرا این روش به طور چشمگیری شکل بدن شما را تغییر نمی‌دهد. با این حال، برای کسانی که واجد شرایط هستند (BMI کمتر از ۳۰) این روش می‌تواند به طور معجزه آسایی در کاهش چربی اضافی بدن موثر باشد و تفاوت قابل توجهی در ظاهر شما ایجاد کند. بنابراین، توجه داشته باشید که لیپوماتیک راهی برای کاهش وزن نیست و ما آن را فقط به کسانی توصیه می‌کنیم که می‌خواهند لاغرتر باشند و چربی بدن کمتری برای از دست دادن دارند.

برای درک بهتر این موضوع یک مثال برای شما می‌زنیم. فرض کنید مشکلاتی با شکم، باسن یا چربی‌های بدن خود دارید اما به چند دلیل نمی‌توانید ورزش کنید و به دنبال راه حلی غیر سنتی به عنوان راهی برای سوزاندن چربی‌هایی هستید که روی اعصاب شما رفته است. در این صورت می‌توانید جراحی لیپوماتیک را انتخاب کنید تا زودتر به نتیجه برسید. اما همانطور که اشاره کردیم اگر BMI شما بیش از ۳۰ باشد، کار آسانی نیست که این وضعیت را با جراحی لیپوماتیک مدیریت کنید. از آنجایی که درصد چربی بدن بیشتر از مقداری است که جراحی لیپوماتیک بتواند آن را ساپورت کند، باید منطقی باشید و انتظار زیادی از لیپوماتیک نداشته باشید.

تفاوت لیپوساکشن و لیپوماتیک

اگرچه در بالا به طور خلاصه به این موضوع اشاره کردیم، اما بیایید با جزئیات بیشتر در مورد لیپوماتیک و تفاوت آن با لیپوساکشن صحبت کنیم. لیپوساکشن روشی است که در آن چربی از نواحی خاصی از بدن با استفاده از ساکشن، برداشته می‌شود. لیپوساکشن با نام‌های لیپوپلاستی و کانتورینگ بدن هم شناخته می‌شود اما همانطور که در بالا اشاره کردیم، این دو یکسان نیستند. معمولاً لیپوساکشن روی شکم، بازوها، ران‌ها، باسن و گردن انجام می‌شود. این نواحی را می‌توان با لیپوساکشن شکل هم داد. روش انجام این جراحی به این صورت است که پزشک با قرار دادن یک لوله نازک در زیر پوست بیمار با برش‌های بسیار کوچک در پوست و سپس حرکت لوله تا رسیدن به مناطقی که چربی بیشتری دارد، این جراحی را انجام می‌دهد.

از طرفی دیگر، لیپوماتیک یک دستگاه ایمن مورد تایید FDA است که برای انجام لیپوساکشن با حجم بالا به طور ایمن و موثر برای استفاده در هر قسمت از بدن طراحی شده است. لیپواسکیپ نوعی لیپواسکالپتینگ است که در آن پزشک چربی‌های اضافی را از بدن خارج می‌کند یا آن‌ها را به قسمت‌های دیگر بدن منتقل می‌کند تا بدن لاغرتر شود و تغییر شکل دهد. همانطور که در بالا اشاره کردیم، تکنولوژی مورد استفاده در لیپوماتیک جدید و متفاوت از لیپوساکشن است و با توجه به استفاده جدید از تکنولوژی، آسیب بافتی در این روش بسیار کمتر از لیپوساکشن است.

روش عمل جراحی لیپوماتیک

قبل از اینکه به روش لیپوماتیک بپردازیم، باید بگوییم که لیپوماتیک و لیپوساکشن از جهاتی شبیه هم هستند. اما تفاوت این است که در جراحی لیپوساکشن از یک برش کوچک در نزدیکی ناحیه مورد نظر استفاده می‌شود. سپس چربی اضافی با یک خلاء قوی از یک لوله باریک بیرون کشیده می‌شود. در حین جراحی به ماهیچه‌ها و رگ‌های خونی آسیبی نمی‌رسد. در صورت لزوم می‌توان از بی‌حسی موضعی برای قسمت‌های خاصی از بدن استفاده کرد. در حین جراحی بیهوشی انجام می‌شود. بسته به میزان چربی برداشته شده، این روش می‌تواند چندین ساعت طول بکشد که معمولاً بین یک تا چهار ساعت است. ماندن در بیمارستان بعد از عمل، برای اطمینان از این که بیمار دچار کم آبی بدن نشود یا به بدن شخص به دلیل از دست دادن مایعات ضروری شوک وارد نشود، ضروری است.

این در حالی است که در روش لیپوماتیک از مادون صوت استفاده می‌شود که آن را از لیپوساکشن متمایز می‌کند. با استفاده از فناوری اولتراسونیک، سلول‌ها شکسته می‌شوند و با استفاده از چرخش و ارتعاش، یک لوله کانولا بافت‌های چربی داخل بدن را از بین می‌برد. عروق و سلول‌های چربی در اثر این حرکات آسیبی نمی‌بینند. با استفاده از این فناوری می‌توان سلول‌های چربی را به طور کامل بدون هیچ آسیبی جدا کرد. اما بخش جالب روش لیپوماتیک این است که می‌توان از سلول‌های چربی گرفته شده برای پر کردن نواحی دیگر استفاده کرد.

در برخی از نواحی بدن مانند سینه، صورت، لب‌ها و غیره پزشک می‌تواند در صورت لزوم سلول‌های چربی را به سایر قسمت‌های بدن تزریق کند.

لیپوماتیک

خطرات لیپوماتیک در مقایسه با لیپوساکشن

مزیت لیپوماتیک نسبت به لیپوساکشن چیست؟ شکی نیست که جراحی لیپوماتیک مزایای کم خطری نسبت به جراحی لیپوساکشن دارد. با استفاده از این روش، خطرات کمتری مانند از دست دادن خون و زخمی شدن در مقایسه با لیپوساکشن وجود دارد. علاوه بر این، زمان بهبودی بسیار کمتر است. بسته به مقدار چربی که باید برداشته شود، این روش معمولاً دو تا سه ساعت طول می‌کشد. بنابراین، نباید نگران خطرات لیپوماتیک باشید. از آنجایی که در این روش از فناوری جدیدی استفاده می‌شود، در طول مکش چربی به بافت‌های بدن آسیبی نمی‌رسد. در این روش معمولا افراد در مقایسه با روش لیپوساکشن سریعتر بهبود می‌یابند و درد کمتری را احساس می‌کنند.

عوارض لیپوماتیک

اگرچه در مورد خطر کم جراحی لیپوماتیک صحبت کردیم اما این به آن معنی نیست که این روش‌ها بدون عوارض هستند و هر ادعایی خلاف آن دروغ است، زیرا همیشه عوارض جانبی برای چنین روش‌هایی وجود دارد. عوارض جانبی لیپوماتیک می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. قبل از انجام این جراحی، بهتر است از برخی از آن‌ها آگاه باشید یا تا حد امکان از پزشک خود اطلاعات کسب کنید. به عنوان مثال، اگر به هر دارویی حساسیت دارید یا سابقه بیماری خاصی دارید، حتما این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. در اینجا برخی از عوارض جانبی جراحی لیپوماتیک را با شما به اشتراک می‌گذاریم:

  • کبودی: بعد از انجام این عمل، ممکن است کبودی در نواحی خاص، بدن شما را چند هفته تحت تاثیر قرار دهد.
  • بی‌حسی: بی‌حسی موقتی است اما ممکن است آن را در نواحی از بدن خود احساس کنید.
  • آسیب به عروق: ممکن است به دلیل ارتعاشات شدید در طول جراحی اتفاق بیفتد.
  • واکنش آلرژیک: اگر برخی از بیماران به یک داروی خاص حساسیت داشته باشند، ممکن است این اتفاق بیفتد.
  • مشکلات کلیوی یا قلبی: تزریق یا مکش مایعات می‌تواند بر مقدار مایعات بدن تأثیر بگذارد و بعد از جراحی باعث مشکلات کلیوی یا قلبی شود.
  • ترومبوفلبیت: در این حالت، وریدها با تشکیل لخته ملتهب می‌شوند.
  • عفونت: این مورد در بین بیماران بسیار نادر است اما ممکن است بیشتر روی پوست رخ دهد.
  • بی نظمی‌های کانتور: در چنین مواردی، اگر پوست فاقد خاصیت ارتجاعی باشد، ممکن است پژمرده، موج دار یا برآمده به نظر برسد.
  • سوراخ‌های اندام داخلی: این مورد در بین بیماران بسیار نادر است و به ندرت دیده می‌شود.
  • تورم و التهاب: ممکن است چندین ماه طول بکشد تا بیمار بهبود یابد.

مزایای جراحی لیپوماتیک

مزیت عمده جراحی لیپوماتیک نسبت به لیپوساکشن را قبلاً بیان کردیم که جراحی کم خطری در مقایسه با لیپوساکشن است اما کم خطر بودن آن تنها مزیت این روش نیست که می‌توانید روی آن حساب کنید. این روش مزایای دیگری نیز نسبت به لیپوساکشن دارد که آن را برتر می‌کند و به شما کمک می‌کند تا در مقایسه با روش‌های سنتی جراحی آسان‌تر و امیدوارکننده‌ای داشته باشید. در اینجا چند مورد دیگر نیز وجود دارد که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد:

  1. درد کمتر
  2. کبودی‌های کمتر
  3. دوره نقاهت سریع‌تر
  4. مدت جراحی کوتاه‌تر
  5. در جراحی لیپوماتیک وقتی دستگاه با نواحی فاقد بافت چربی روبرو می‌شود، بلافاصله توقف می‌کند.

هزینه‌های جراحی لیپوماتیک

روش‌های لیپوماتیک زیادی در دنیا وجود دارد که هزینه آن‌ها بسته به جایی که می‌خواهید درمان شوید و کشوری که در آن زندگی می‌کنید یا می‌خواهید جراحی را انجام دهید، متفاوت است. می‌توان گفت جراحی لیپوماتیک در هر قسمت از بدن می‌تواند قیمت خاص خود را داشته باشد و با سایر نقاط بدن یا کشوری به کشور دیگر کاملا متفاوت است. هزینه متوسط برای عمل لیپوساکشن در سراسر جهان حدود ۵۰۰۰ دلار است.

حرف آخر

در این مقاله مشاهده کردید که بسیاری از افراد، جراحی لیپوماتیک را با لیپوساکشن اشتباه می‌گیرند و تصور می‌کنند که این دو جراحی یکی هستند. اما می‌توان گفت که جراحی لیپوماتیک با استفاده از تکنولوژی جدید بسیار ایمن‌تر و کم‌دردتر از روش سنتی جراحی لیپوساکشن است و زمان بهبودی بسیار کمتری دارد و بسیاری از افراد حاضر به استفاده از این جراحی برای برداشتن چربی از قسمت‌های خاص بدن خود هستند. با این حال همانطور که پیش‌تر اشاره شد، این عمل نیز ممکن است خطرات خاص خود را داشته باشد. بنابراین، بهتر است برای آگاهی از خطرات احتمالی آن حتماً با پزشک خود مشورت کنید.

اپل آیدی چیست و کجا می‌توانیم از آن استفاده کنم؟

یوهمبین؛ خواص، مضرات و کاربردهای دارویی آن در درمان اختلالات جنسی

آب سیاه چشم

آب سیاه چشم چیست؟

آتورواستاتین

داروی آتورواستاتین برای چیست؟

برچسب:

عمل لیپوماتیکلیپوماتیک

مقالات دیگر

خبر بعدی

آلبومین چیست و چطور می‌توان میزان آن را اندازه‌گیری کرد؟

خبر بعدی
۲۱ مرداد ۱۴۰۲

آلبومین چیست و چطور می‌توان میزان آن را اندازه‌گیری کرد؟

هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تریبون نماینده فروش رپورتاژ تیترپلاس

مقالات جدید

  • یدوفولیک چیست؟ بررسی خواص، کاربردها و مزایای این ماده مهم
  • همه چیز درباره ویتامین دی؛ فواید، منابع و نکات مهم
  • همه چیز درباره ویتامین ب کمپلکس؛ فواید، منابع و نکات مهم
  • ویتامین ب در چه میوه‌هایی وجود دارد
  • یک گرم چند سوت است؟ پاسخ به سوالات رایج درباره تبدیل واحدها
  • معرفی فیلم آهوی پیشونی سفید ۲ + لیست بازیگران

ویژه نامه

  • یک گرم چند سوت است؟ پاسخ به سوالات رایج درباره تبدیل واحدها
  • راهنمای ثبت برند در شهرهای مختلف ایران
  • چطور تونستم نوسانات عجیب دوج کوین رو پیش بینی کنم؟
  • چشم‌های سالم، زندگی روشن: راهنمای کامل مراقبت از بینایی
  • آموزش دور دو فرمان؛ راهنمای کامل برای دورزدن در خیابان‌های کم‌عرض
  • دعای یستشیر + متن و ترجمه
  • دعای روز بیست و چهارم ماه رمضان
  • دعای روز بیست و سوم ماه رمضان
وبگردی
هدایای تبلیغاتی ظروف یکبار مصرف صبح فوتبالی
تیتر پلاس
  • صفحه نخست
  • سبک زندگی
  • چهر‌ه‌ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • سرگرمی
  • فیلم شناسی
  • ویژه نامه
  • گزارش آگهی
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجله تیترپلاس است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است .
  • صفحه نخست
  • سبک زندگی
  • چهر‌ه‌ها
  • گردشگری
  • سلامت
  • سرگرمی
  • فیلم شناسی
  • ویژه نامه
  • گزارش آگهی