۲۷ رجب چه روزی است؟
تیترپلاس | 27 رجب چه روزی برای مسلمانان است؟ در دین اسلام ۲۷ رجب روزی است که حضرت محمد (ص) به پیامبری مبعوث شدند. جبرئیل در این روز در غار حرا بر پیامبر نازل شد و آیات سوره علق را برای ایشان تلاوت کرد.
بیشتر بخوانید: ۹۹ اسم خداوند همراه با معنی
۲۷ رجب چه روزی است؟ اعتقاد مسلمانان راجع به این روز چیست؟
همانطور که پیشتر اشاره کردیم ۲۷ رجب یا روز مبعث روزی است که پیامبر اسلام، حضرت محمد (ص) به پیامبری برگزیده شد و مامور شد تا بت پرستی را از روی زمین بردارد و خداپرستی و یکتاپرستی را رواج دهد. در این روز جبرئیل، فرشته خدا بر پیامبر نازل شد تا اولین آیات قرآن کریم (سوره علق) را برای ایشان تلاوت کند. پیامبر در این زمان چهل سال داشتند و در مکه زندگی میکردند.
همچنین شیعیان معتقدند که حضرت محمد در روز ۲۷ رجب ۴۰ عام الفیل، ۱۳ سال پیش از هجرت به پیامبری مبعوث شد.
بازگشت از کوه حرا
پس از این واقعه بزرگ، پیامبر از کوه پایین آمدند و به سمت خانه خود در مکه رهسپار شدند. زمانی که به خانه رسیدند ماجرای بعثت خود را برای همسرشان حضرت خدیجه (س) بازگو کردند. حضرت خدیجه که آثار پیامبری و بزرگمنشی را در تمام این سالها در پیامبر دیده بودند، گفتند:« به خدا دیر زمانی است که من در انتظار چنین روزی به سر بردهام و امیدوار بودم که روزی تو رهبر خلق و پیغمبر این مردم شوی.»
محل بعثت پیامبر(ص) کجا بوده است؟
پیامبر در غار حرا که در یکی از کوههای اطراف مکه قرار داشت به پیامبری رسیدند.
پیامبر(ص) در زمان بعثت چند سال داشتند؟
ایشان در سن ۴۰ سالگی به پیامبری برگزیده شدند.
اولین ایمان آورندگان به پیامبر(ص) چه کسانی بودند؟
حضرت خدیجه (س) اولین زنی بود که به ایشان ایمان آورد و حضرت علی (ع) اولین مردی بود که مسلمان شدند.
اعمال روز ۲۷ رجب:
- انجام غسل
- روزه گرفتن
- صلوات فرستادن
- زیارت پیامبر(ص) و حضرت علی (ع)
بیشتر بخوانید: افساد فی الارض چیست و به چه کسی مفسد فی الارض میگویند؟
مناسبات دیگر در ۲۷ رجب
همچنین در برخی روایات دیگر، این روز به رحلت حضرت عبدالقادر گیلانی، یکی از عارفان بزرگ تاریخ اسلام نیز اختصاص دارد. به طور کلی اما عید ۲۷ رجب به عنوان یک رویداد بسیار مهم در تقویم اسلامی، فرصتی است برای تأمل در ارزشهای دینی و اخلاقی، توسعه ارتباط با خدا و بهبود روابط انسانی. این روز نمادی از همبستگی و ارتباط عمیق انسان با معنویت و ارزشهای دینی است که در جوامع مسلمان اهمیت بسیاری دارد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید