یاجوج و ماجوج چیست؟
تیترپلاس | شاید برای شما هم جای سوال باشد که یاجوج و ماجوج چیست یا چه کسانی بودند و چه کارهایی در گذشته انجام دادند. با ما همراه باشید تا درباره این قبیله بیشتر بدانید.
بیشتر بخوانید: آخرین وعده غذای اعدامی ها چیست؟ (مجرمان مشهور تاریخ)
یاجوج و ماجوج چیست؟
یاجوج و ماجوج نام دو قبیله از انسانهای باستانی است و برخی بر این باورند آنها مردم دو منطقه جغرافیایی بودند. اما باور رایجتر این است که آنها مردم دو قبیله وحشی و غارتگر بودهاند که فساد و بینظمی بسیاری در منطقه داشتند.
دیدگاه قرآن کریم درباره یاجوج و ماجوج چیست؟
این دو قبیله، یعنی یاجوج و ماجوج آنقدر در وحشیگری پیشتاز بودند که حتی قرآن کریم هم از آنها در سوره کهف و سفرهای ذوالقرنین (آیه ۹۳) و در سوره انبیاء (آیه ۹۶) یاد کرده است.
در سوره کهف آمده است وقتی ذوالقرنین در یکی از سفرهای خود با مردمی روبهرو شدند که از دست یاجوج و ماجوج به تنگ آمده بودند، سدی میان مردم و این دو قبیله ساختند تا دست این دو قبیله وحشی دیگر به مردم بیگناه نرسد.
همچنین خداوند در سوره انبیاء میفرماید: «تا وقتی که یاجوج و ماجوج }راهشان{ گشوده شود و آنها از هر پشتهای بتازند.»
همچنین از دیدگاه اسلام یاجوج و ماجوج به عنوان دو جماعت فاسد و فریبکار شناخته میشوند که در آخرالزمان از محبت و عدالت باز خواهند ماند و مورد غضب خداوند قرار خواهند گرفت.
بیشتر بخوانید: آموزش بازی مافیا / بازی مافیا چیست؟
یاجوج و ماجوج در عهد عتیق
در کتاب پیدایش که اسامی هفتاد نفر از بازماندگان حضرت نوح ذکر شده، آمده است که حضرت نوح سه فرزند به نامهای سام، حام و یافث داشت. در این کتاب گفته شده است که “مگاگ” فرزند دوم یافث بوده است که یاجوج و ماجوج از فرزندان او میباشند.
همچنین علاوه بر کتب دینی، در سایر کتبهای بشری درباره این دو قبیله وحشی و تهدیداتی که داشتند، صحبت شده است.
اگرچه یاجوج و ماجوج دو قبیله بودند که در گذشته به طور حقیقی زندگی میکردند اما میتوانند نمادی از یک فرهنگ باشند که در هر عصر و زمانهای ممکن است ظهور کند. این دو جماعت از دیدگاه اسلامی به عنوان یک جماعت فاسد و مخرب شناخته شدهاند که با ظهور حضرت مهدی (ع) یا با تحقق عدالت، نابود میشوند تا زمین به فساد کشیده نشود.
در مجموع، نگاه دینی به یاجوج و ماجوج بر ضرورت اصلاح اخلاقی و مبارزه با فساد و تبعیض در جوامع تأکید میکند و این دو قبیله به عنوان نمادی از نیاز به اصلاح و تغییرات اخلاقی و اجتماعی برجسته شدهاند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید