بیوگرافی آتنه فقیه نصیری بازیگر سینما و تلویزیون
تیترپلاس| آتنه فقیه نصیری متولد شهر آقاجاری خوزستان است اما شهر تهران به عنوان شهر محل تولد در شناسنامه او قرار داده شده است. آتنه تربیت یافته خانوادهای آرام و متدینی است. او با تنها خواهر خود ارتباط متمایزی دارد و همواره اظهار میکند که باهم تفاوتهای زیادی دارند.
پدر آتنه، افسر نگهبانی شهر کلاردشت مازندران بود و اکنون بازنشسته است. خانم فقیه نصیری با خانواده خود روابط دوستانهای دارد و از بودن آنها در زندگیاش خوشحال و خرسند است.
ماجرای مهاجرت کوتاه به چالوس
با توجه به اینکه پدر آتنه افسر نگهبانی شهر کلاردشت مازندران بودند، او مدتی از کودکی خود را در چالوس گذرانده است. خانم فقیهی متولد خوزستان است اما بیشتر عمر خود را در تهران بود.
این مهاجرت یک ساله به چالوس به واسطه شغل پدر برای فقیه نصیری تجربه جالبی بوده است و خاطرات زیادی از این یکسال زندگی در چالوس دارد. خانم نصیری در حال حاضر ساکن تهران است و قصد دارد بازهم به فعالیتهای هنری خود ادامه بدهد.
تحصیلات و رشته جالب آتنه فقیه نصیری
این هنرمند سرشناس با اتمام دوره دبیرستان، وارد دانشگاه شد و در رشته زبان اسپانیایی تحصیل کرد. این دوره تحصیل بعد از چند سال به پایان رسید و او اکنون لیسانس زبان اسپانیایی از دانشگاه آزاد را دریافت کرده است. خانم فقیه نصیری در حوزه سینما و تلویزیون تحصیلاتی ندارد و شهرت و محبوبیت ایشان از سال ۱۳۷۰، با یک پیشنهاد معمولی آغاز شده است.
شروع فعالیت آتنه فقیه نصیری در سینما و تلویزیون
تابستان سال ۱۳۶۸ اولین تجربه بازیگری خانم آتنه فقیه نصیری بود. در این سال خانم فقیه نصیری فیلمی به نام جیب برها به بهشت نمیروند را به کارگردانی ابوالحسن داوودی بازی کرد. ماجرا و نقش متمایز خانم فقیه نصیری در این فیلم جرقهای برای پیشرفت در سابقه هنری ایشان بود و توانست با بازی خوبی که داشت، دیده شود.
ابوالحسن داوودی ایشان را یکی از بهترین گزینهها برای بازی در این نقش میدانستند. بعد از بازی این فیلم، سبک و شیوه بازی خانم فقیه نصیری مورد تعریف و تمجید زیادی قرار گرفت و بعد از آن پیشنهادات بیشتری برای بازی دریافت کرد.
دلیل شهرت آتنه فقیه نصیری
بمب معروفیت و شهرت این هنرمند، بازی در سریال خاله سارا و خانه سبز بود. این دو فیلم در زمان اکران خود نقش گستردهای در معرفی خانم فقیه نصیری به مردم داشتند. سریال خاله سارا به کارگردانی فرامرز اصلانی تجربه اول بازی در نقش اصلی و محبوب یک فیلم ایرانی برای خانم نصیری بود.
این سریال یکی از نوستالژیهای زمان حال است و مشاهده آن بازهم ما را به حال و هوای آن روزها و حس خوب قصههای خاله سارا میبرد. خانه سبز یکی از فیلمهای قدیمی و خاطرهانگیز است که در سال ۱۳۷۵ از شبکه دو پخش میشد.
خانم آتنه فقیه نصیری در این فیلم نقش آفرینی کرده و توانسته به خوبی از پس نقش خود بربیاید. سریال خانه سبز به کارگردانی بیژن بیرنگ و مسعود رسام پلهای بزرگ و مهم در مسیر هنری خانم فقیه نصیری بود.
ایشان در این فیلم نقش لیلی را به عهده داشت و هم اکنون بسیاری از مردم ایشان را با این نام و نقش به یاد میآورند. خانه سبز یکی از ماندگارترین کارهای خانم فقیه نصیری است و نمیتوان آن را به راحتی از خاطرات مردم زدود.
فعالیت جدی آتنه فقیه نصیری در صدا و سیما
با اینکه شروع کار ایشان از سال ۱۳۶۸ بود؛ اما فعالیت جدی خانم فقیه نصیری از سال ۱۳۷۰ آغاز شد. بعد از این سال، تعداد کارهایی که انجام میداد، شدت گرفت. به این ترتیب توانست خود را بیشتر به مردم معرفی کنند. بعد از آنها، سالهای ۱۳۷۵ و۱۳۷۱ سال شهرت خانم فقیه نصیری بود که توانست در سینمای ایران بدرخشد.
سابقه هنری آتنه فقیه نصیری
آتنه فقیه نصیری از آغاز فعالیت خود تا زمانی که به بیماریاماس مبتلا شد، سابقه درخشانی از خود بر جای گذاشت. این سابقه طولانی شامل صدها فیلم سینمایی، سریال و تله فیلم است.
- عشق قرنطینه
- خانه ماهرخ
- کاکادو
- من زمینرا دوست دارم
- آهوی وحشی
- قارچسمی
- مهره
- دو نفر و نصفی
- مزرعه پدری
- خاله سارا
- داستان یک شهر
- مدار صفر درجه
- عید اومد بهار اومد
- گمگشته
- دختران
- پاورچین
- سرنوشت
- نشانی
- آسمان همیشه ابری نیست
- شمعدونی
موارد بالا، تنها بخشی از سابقه هنری آتنه فقیه نصیری را تشکیل میدهند.
شمعدونی و طنز متفاوتی از آتنه فقیه نصیری
سریال شمعدونی بازی زیبا و جدیدی از خانم فقیه نصیری ارائه کرد. این هنرمند قبل از شمعدونی، فیلمهای طنز زیادی بازی کرده بودند؛ اما این سبک از بازی هرگز از ایشان دیده نشده بود. او در این فیلم، نقش مادری کارمند و دلسوز را بازی میکرد که علیرغم مشکلات خانوادگی، سعی در برقراری آرامش و ثبات در خانواده داشت.
طنز خانم فقیه نصیری در فیلم شمعدونی، طنز تلخی بود که درد و رنج مادران شاغل را بیشتر به رخ میکشید. شمعدونی یک از سریالهای پر بیننده سینمای ایران است و حضور آتنه فقیه نصیری در این فیلم موجب بازدهی بیشتر شمعدونی شد. اگر فیلم خاله سارا و خانه سبز را ندیده باشید، حتماً بازی خانم فقیه نصیری در شمعدونی را به یاد میآورید.
بیماری ناگهانی آتنه فقیه نصیری و فاصله از دنیای هنری
در سال ۱۳۹۸ و به طور ناگهانی خانم فقیه نصیری اظهار کرد که به بیماری ام اس مبتلا شده و قصد دارد از دنیای هنری فاصله بگیرد. ایشان هنگام بازی سریال شمعدونی متوجه ابتلای خود به بیماری ام اس شده و میگفت زمانی که بیماری را تشخیص دادیم، دیر نشده بود و بیماری پیشرفت زیادی نداشته است.
دلیل فاصله ایشان از فعالیتهای هنری و خصوصاً بازیگری، توصیههای پزشک معالج بود. خانم فقیه نصیری اظهار کرد برای بهبود شرایط و درمان بیماری، باید از خستگی و استرس به دور باشد، به همین دلیل کار و فعالیت را مدتی کنار گذاشت تا بتواند با ام اس مقابله کند.
بعد از اینکه خبر بیماری آتنه فقیه نصیری همه گیر شد، ایشان رضایتی از رسانهای شدن موضوع نداشت و دلیل اینکه به طور ناگهانی این موضوع مطرح شد، هنوز برای خودشان هم مشخص نیست. بیماری اماس هرگز دلیلی بر قطع فعالیت خانم فقیه نصیری در سینمای ایران نیست و ایشان قرار است بعد از بهبودی بازهم به فعالیت خود در این حوزه ادامه بدهند.
همسر و فرزندان آتنه فقیه نصیری
فریبرز عرب نیا همسر سابق خانم آتنه فقیه نصیری است. این دو بازیگر بعد از چند سال زندگی مشترک سرانجام به دلایل نامعلومی از هم جدا شدند و دیگر ارتباطی از آنها دیده نشده است.
خانم فقیه نصیری چندین فیلم مشترک با آقای فریبرز عرب نیا بازی کرده است که کاکادو و من زمین را دوست دارم مشهورترین آنها هستند. خانم فقیه نصیری فرزندی ندارد و عکسهای مربوط به فرزندان ایشان و زندگی خانوادگی ادامه دارشان کذب است.
آتنه فقیه نصیری یکی از محبوبترین بازیگرهای ایرانی است که بعد از چند سال گوشهگیری هنوز هم در میان مردم به یاد آورده میشود و امید است بعد از بهبودی کامل، به عرصه سینما و تلویزیون بازگردد.
بیشتر بخوانید:
بیوگرافی آبان عسکری – بازیگر با استعداد کشور
بیوگرافی سعید پورصمیمی بازیگر سینما و تلویزیون
بیوگرافی اکبر زنجانپور بازیگر سینما و تلویزیون
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید